Proefpakket hondenvoer van Verse Kip

Vanaf €2,00

Kip is heel gezond voor jouw hond, en ze genieten er van. Daarbij is ons product ook nog eens veel goedkoper dan wat u in de supermarkt als hondenvoer koopt, en dat terwijl uw hond er nog meer van geniet. Laat daarom jouw hond kennismaken met onze kwaliteitskip en test het zelf uit. Bestel daarom twee van onze producten en profiteer van meer dan 50% voordeel.

 

Met ons proefpakket kan je heerlijk combineren naar de smaak van jouw hond. Geen verplichtingen, test het eens uit.

Rauw, gedroogd of bouillon

Of je de kip nu rauw geeft of gedroogd, of je trekt er bouillon (bonebroth) van, alles is mogelijk. Bij het drogen moet je er rekening mee houden dat de temperatuur niet hoger komt dan 70° C. Op die manier zorg je er voor dat bot niet splintert. Maar je maakt er wel heerlijke snacks van. Leuk om de hond zo even kennis te laten maken met kwaliteitskip zonder toevoegingen. Want dat is wat je wil.

Maar wat dacht je er van om bouillon te maken voor de hond. Het is heel gezond, want door de bereiding zorg je er voor dat alle mineralen vrij komen die goed zijn voor de hond. Wij hebben het recept alvast voor je opgeschreven, je kan meteen aan de slag. Leuk om in te vriezen en de ijsblokjes in een kong te doen.

Deze actie is tijdelijk om u en uw hond kennis met ons product te laten maken. En bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar.

U kunt kiezen uit karkassen, gemalen karkassen, maagjes, nekken en hartjes.