Dierenvoeding

Kroeze Kip verzorgt voor diverse bedrijven verse kipproducten. Deze worden met de hand gesneden, waardoor er een prachtig restproduct ontstaat.

Wij werken duurzaam en hebben daarom een prachtig product ontwikkeld voor uw hond of kat. Dit kan een prachtige aanvulling zijn op het BARF menu.

Wij kunnen de producten per 500 gram portioneren, of u kunt zelf uw eigen porties maken en bewaren. Zo heeft u maximaal controle over de hoeveelheid voeding uw huisdier krijgt, en de prijs is ook nog eens aantrekkelijker.
U kunt uw bestelling ophalen in Emmeloord, de kwaliteit blijft dan gegarandeerd. Ook kunnen wij uw bestelling verzenden, deze zal dan altijd ingevroren naar u worden verzonden.

Kroeze Kip wordt aangeraden door diverse fokkers, maar ook door particulieren die enorm enthousiast zijn over ons product. Wit u ook starten met verse kipproducten voor uw huisdier? Bestel dan gelijk, wij regelen de rest.

grootverpakking

Hiermee heeft u volledige controle over de voeding, u maakt zelf de porties die geschikt zijn voor uw specifieke huisdier. Daarbij zijn de kosten veel lager.

Geportioneerd

Wij verpakken de voeding per 500 gram. Deze verpakking kunt u gebruiken voor in de vriezer. De kosten van het verpakken is bij de kiloprijs inberekend.

Wat anderen zeggen

Uiteraard is het fijn om te horen wat anderen van het product vinden, voor ons is dat fijn maar geeft ook een goed gevoel naar u. Wij laten ons graag adviseren door onze eigen klanten, want samen weten we meer.

Bart
Lees verder
Ik geef mijn huisdier alleen nog maar voeding via de BARF methode. Daardoor ben ik eens kritisch gaan kijken wat mijn honden nodig hebben en wat daar voor nodig is. Via via werd ik gewezen op Kroeze uit Emmeloord en wat ben ik verrast zeg. De kwaliteit is heel hoog en niet te vergelijken met anderen, waar ik altijd dacht: Dat is toch exact hetzelfde? Maar niets is minder waar.
Marloes
Lees verder
Via mijn fokker ben ik gewezen op Kroeze, wauw wat is dat geweldig. En ook netjes verpakt zodat ik het makkelijk kan portioneren en zo.
Marcella
Lees verder
Kwaliteit is geweldig. Bezorging was op tijd en netjes zoals afgeproken.
Previous
Next
Probeer ons proefpakket

50% korting

Stel zelf uw proefpakket samen, een pakket van maximaal 1 kilo om uw huisdier kennis te laten maken met de verse kipproducten van Kroeze Kip