Dierenvoeding

Kroeze Kip verzorgt voor diverse bedrijven verse kipproducten. Deze worden met de hand gesneden, waardoor er een prachtig restproduct ontstaat.

Wij werken duurzaam en hebben daarom een prachtig product ontwikkeld voor uw hond of kat. Dit kan een prachtige aanvulling zijn op het BARF menu. U kunt er voor kiezen om de karkassen die wij vers aanbieden te laten vermalen en zelfs te portioneren. Ook verpakken wij de voeding zodanig, dat wij deze door heel Nederland kunnen versturen. Kroeze Kip wordt aangeraden door diverse fokkers, maar ook door particulieren die enorm enthousiast zijn over ons product. Wit u ook starten met verse kipproducten voor uw huisdier? Bestel dan gelijk, wij regelen de rest.

Wat anderen zeggen

Uiteraard is het fijn om te horen wat anderen van het product vinden, voor ons is dat fijn maar geeft ook een goed gevoel naar u. Wij laten ons graag adviseren door onze eigen klanten, want samen weten we meer.

Persoon 1
Lees verder
Ik geef mijn huisdier alleen nog maar voeding via de BARF methode. Daardoor ben ik eens kritisch gaan kijken wat mijn honden nodig hebben en wat daar voor nodig is. Via via werd ik gewezen op Kroeze uit Emmeloord en wat ben ik verrast zeg. De kwaliteit is heel hoog en niet te vergelijken met anderen, waar ik altijd dacht: Dat is toch exact hetzelfde? Maar niets is minder waar.
Persoon 2
Lees verder
Via mijn fokker ben ik gewezen op Kroeze, wauw wat is dat geweldig. En ook netjes verpakt zodat ik het makkelijk kan portioneren en zo.
Persoon 3
Lees verder
Kwaliteit is geweldig. Bezorging was op tijd en netjes zoals afgeproken.
Previous
Next