Neem contact
met ons op

Kroeze Kip
Werktuigenweg 30
8304 AP Emmeloord.
Telefoon:  0527 650 521
E-mail: info@kroezekip.nl

Wist je dat je ook gewoon bij ons langs kan komen?

Wij heten je van harte welkom. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wij willen weten wat we voor jou kunnen betekenen en het is voor jou ook een fijn idee om te weten met wie je te maken hebt. Als je voor de zekerheid een afspraak kan maken, dan kan dat natuurlijk door een belletje of een email. Je vindt de contactgegevens hier boven.

Ook als je ons wil laten weten of we iets kunnen leveren kan je ons gewoon bellen. Wij zijn eerlijk in onze antwoorden, zodat je altijd zeker bent dat afspraken worden nagekomen. En wij zien al jaren dat dit wederzijds is, juist omdat we op een leuke manier met elkaar omgaan.

Albert Kroeze is al sinds 1979 de beste Poelier in de Noordoostpolder maar ook ver daarbuiten. En hij staat iedere dag voor dag en dauw voor je klaar. Hoe fijn en uniek is dat!

 

De lekkerste recepten

Kroeze Kip bestaat al sinds 1979 en heeft de ontwikkelingen altijd gevolgd. Hygiëne is daarbij belangrijk. Wij werken in een gekoelde ruimte en maken alles nog met de hand. Van uitsnijden tot het maken van worst. Ook het roken van bijvoorbeeld kipfilet gebeurt nog op de echte (en wij vinden dat de énige juiste) manier. Een echte rooksmaak door het roken en niet door allerlei aroma’s zoals je helaas steeds vaker ziet. 

Onze recepten zijn praktisch zelf allemaal ontwikkelt en waar nodig aangepast aan de tijd. En dat is belangrijk, ook voor jou. Je proeft de kwaliteit en dat mogen we niet uit het oog verliezen. Wil je meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op of kom langs. Onze koffie is dan misschien niet de lekkerste, maar de kip wel!